a.a.v. - vivace

Almeerse Accordeon Vereniging – VIVACE

Boekingen

Beste bezoeker,

Hartelijk dank voor uw belangstelling voor onze accordeonvereniging.
Graag maken wij van de gelegenheid gebruik om onze accordeonvereniging bij u te introduceren.

De Almeerse Accordeon Vereniging “VIVACE” werd op 21 januari 1985 als club opgericht met de naam “Accordeon Club Almere.”
Sinds 1998 zijn wij een vereniging met de nieuwe naam Almeerse Accordeon Vereniging (A.A.V.) “Vivace”.
Onze accordeonvereniging heeft één orkest, het Accordeonorkest Vivace onder leiding van dirigent Henk Bosklopper. Onze dirigent is zeer gemotiveerd en gedreven en haalt daardoor het beste uit zijn orkest. Dit wordt door onze leden dan ook bijzonder gewaardeerd.

Onze leden zijn allemaal enthousiaste spelers en zij willen u en de medewerkers van uw bedrijf of de bewoners van uw instelling graag een onvergetelijk muzikaal moment bezorgen. Momenteel heeft onze vereniging ongeveer 14 leden.
Onze repetitielocatie is het Buurtcentrum Filmwijk, Walt Disneyplantsoen 76/78 te Almere.
Wij repeteren op donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur.

Wij geven regelmatig muziekuitvoeringen voor het Almeerse publiek en in de zorginstellingen in en rondom Almere. Wij kunnen u een programma van ongeveer 2 uur aanbieden. Wij spelen diverse genres muziek, zodat er “voor elk wat wils” bij is. Uit ervaring weten wij dat het Almeerse publiek onze accordeonmuziek zeer waardeert.

Als u belangstelling heeft voor een muziekuitvoering op uw locatie, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.
U bent u van harte welkom als u een keer wilt komen luisteren op onze repetitieavond op donderdag van 20.00 tot 22.00 uur in het Buurtcentrum Filmwijk, Walt Disneyplantsoen 76, 1325 SX Almere.

Wilt u meer weten of een afspraak maken, dan kunt u contact met mij opnemen of met een van de andere bestuursleden of gewoon een keertje langskomen. Zie [CONTACTGEGEVENS] onder [CONTACT].

Met muzikale groet,

Emile de Ridder
Voorzitter AAV “VIVACE”

Privacy Policy AAV VIVACE

%d bloggers liken dit: