a.a.v. - vivace

Almeerse Accordeon Vereniging – VIVACE

Lid worden

Als je overweegt om lid te worden van onze accordeonvereniging dan geven wij je hierbij al vast wat informatie. Wij zijn een gezellige vereniging met rond de 14 leden.

Wij repeteren op donderdagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur in het Buurtcentrum Filmwijk, Walt Disneyplantsoen 76/78 Almere, telefoon: 036-5373498.

Als je bij onze vereniging wilt komen spelen, dan kunnen wij ook tegen vergoeding accordeonlessen voor je verzorgen. Je zult verbaasd zijn hoe snel je in het orkest je eerste nummer mee kan spelen.

Als je nog geen accordeon hebt, dan kun je bij onze vereniging de eerste 3 maanden gratis een accordeon lenen. Je moet dan wel lid worden van de vereniging. De contributie bedraagt momenteel € 15,00 per maand. Na die 3 maanden kun je zelf een accordeon aanschaffen of de geleende accordeon voor een bepaalde tijd huren. Hiervoor vragen wij slechts een geringe vergoeding van € 20,00 per maand. Als je al kunt spelen en heb je een accordeon dan wordt je in overleg met de dirigent in het orkest geplaatst. Je betaalt dan  de 1e maand geen contributie. Daarna besluit je of je lid wilt worden van de vereniging.

Heb je nog steeds belangstelling?
Vul dan het aanmeldingsformulier hieronder in.

Tot ziens bij “Vivace”!

Aanmeldingsformulier voor lidmaatschap:

Privacy Policy AAV VIVACE

%d bloggers liken dit: