a.a.v. - vivace

Almeerse Accordeon Vereniging – VIVACE

Lid worden

Als je overweegt om lid te worden van onze accordeonvereniging dan geven wij je hierbij al vast wat informatie. Wij zijn een gezellige vereniging met rond de 35 leden. Wij vinden het  leuk om met elkaar in een prettige sfeer een gevarieerd muziekrepertoire te spelen. Wij treden dan ook regelmatig op voor het Almeerse publiek of in zorginstellingen in- en rondom Almere.

Dus als je:

  • al accordeon kunt spelen maar dit graag in verenigingsverband wilt gaan doen,
  • niet meer zo goed of geen accordeon kunt spelen, maar dat wel wilt leren,
  • of ons wilt begeleiden op een ander muziekinstrument,

dan je bij ons aan het goede adres! Kom gerust een keer luisteren. Natuurlijk is dat geheel vrijblijvend. Je bent altijd van harte welkom!

Wij repeteren op donderdagavond van 19:30 uur tot 22:45 uur in het Filmwijkcentrum, Walt Disneyplantsoen 76/78 Almere, telefoon: 036-5373498.
Het Timeless Music Orkest repeteert van 19:30 uur tot 20:45 uur en het Show en Music Orkest repeteert, na een kwartiertje pauze, van 21:00 uur tot 22:45 uur.

Het Timeless Music Orkest is het opleidingsorkest en bestaat uit leden die nog niet zo heel lang accordeon spelen. Zij worden ondersteund door leden uit het meer gevorderde Show en Music Orkest.

Als je bij dit orkest wilt spelen, dan kunnen wij ook tegen vergoeding accordeonlessen voor je verzorgen. Je zult verbaasd zijn hoe snel je in het Timeless Music Orkest je eerste nummer mee kan spelen.

Als je nog geen accordeon hebt, dan kun je bij onze vereniging de eerste 3 maanden gratis een accordeon lenen. Je moet dan wel lid worden van de vereniging. De contributie bedraagt momenteel € 12,00 per maand. Na die 3 maanden kun je zelf een accordeon aanschaffen of de geleende accordeon voor een bepaalde tijd huren. Hiervoor vragen wij slechts een geringe vergoeding van €12,00 per maand. Als je al kunt spelen en heb je een accordeon dan wordt je in overleg met de dirigenten in een van beide orkesten geplaatst. Je betaalt dan  de 1e maand geen contributie. Daarna besluit je of je lid wilt worden van de vereniging.

Heb je nog steeds belangstelling?
Vul dan het aanmeldingsformulier hieronder in.

Tot ziens bij “Vivace”!

Aanmeldingsformulier voor lidmaatschap:

vivace-embleem-kleur-klein

 

 

 

%d bloggers liken dit: