a.a.v. - vivace

Almeerse Accordeon Vereniging – VIVACE

Muziekmiddag Vivace op zondagmiddag 20 november 2022

Buurtcentrum Filmwijk smal

Op zondag  20 november 2022 van 14.00 tot 16.00 uur organiseert de Almeerse Accordeon Vereniging Vivace een gezellige muziekmiddag in samenwerking met de Amsterdamse Accordeonvereniging DEKU in het buurtcentrum Filmwijk, Walt Disneyplantsoen 76 in Almere. 
De toegang is gratis en de zaal is open vanaf 13.45 uur. Kom gerust iets eerder, misschien vindt je het leuk om al vast kennis te maken met de muzikanten of een lekker drankje te drinken aan onze gezellige bar.
Henk Bosklopper, dirigent van het Accordeonorkest Vivace is tevens de dirigent van het Accordeonorkest DEKU. Hij heeft voor onze bezoekers een gevarieerd muziekprogramma samengesteld met muziek voor ieder wat wils.
Je bent van harte welkom om op deze muziekmiddag  met onze accordeonverenigingen kennis te komen maken.
Lijkt het je leuk om bij ons te komen meespelen, ook al is het misschien al een poosje geleden, trek dan je stoute schoenen aan en vraag ons om nadere informatie. Daar zullen wij dan uitgebreid de tijd voor nemen.
Er is voldoende gratis parkeerruimte bij het buurtcentrum.
Hartelijk welkom bij Vivace en graag tot ziens op 20 november.

Voor een indruk van onze repetitie-avonden ga naar onze playlist “AAV-Vivace Repetitieavonden” op YouTube:    https://www.youtube.com/playlist?list=PLnBpSCw63aqazn4TwkFbaJCaDFjvmcWkF

%d bloggers liken dit: