a.a.v. - vivace

Almeerse Accordeon Vereniging – VIVACE

Over “Vivace”

Groepsfoto smal met Astrid

Beste muziekliefhebber,

Welkom bij de Almeerse Accordeon Vereniging (AAV) “Vivace”.
Heb je belangstelling voor accordeonmuziek of speel je al accordeon en ben je op zoek naar een accordeonvereniging in Almere of wil je graag accordeon leren spelen, maar weet je niet waar je kunt beginnen, lees dan rustig verder!

Wie zijn wij?

Wij zijn de Almeerse Accordeon Vereniging “Vivace”.
Onze vereniging is ontstaan uit de Accordeon Club Almere (ACA), die op 21 januari 1985 werd opgericht. In april 1998 werden wij een vereniging met de nieuwe naam AAV “Vivace”. Onze vereniging heeft twee orkesten:

  1. het “Timeless Music Orkest” (TMO) en
  2. het “Show en Music Orkest” (SMO), beiden onder leiding van dirigent Henk Bosklopper.

Wij zijn een gezellige accordeonvereniging met rond de 20 leden. Wij vinden het leuk om met elkaar een gevarieerd muziekrepertoire te spelen. Wij geven dan ook regelmatig uitvoeringen voor het Almeerse publiek of in een van de zorginstellingen in- of rondom Almere. Uit jarenlange ervaring weten wij dat het Almeerse publiek onze accordeonmuziek bijzonder waardeert.
Dus als je:

  • accordeon kunt spelen en in een vereniging wilt gaan spelen,
  • niet meer zo goed accordeon kunt spelen, maar dat wel weer wilt leren,
  • of helemaal geen accordeon kunt spelen en dat wel wilt leren,
  • of ons wilt begeleiden op een ander instrument,

dan ben je bij ons aan het goede adres! Kom gerust eerst eens een keertje luisteren. Natuurlijk is dat geheel vrijblijvend. Je bent altijd van harte welkom.

Wij repeteren op donderdagavond van 19.30 tot 22.45 uur in het Filmwijkcentrum, Walt Disneyplantsoen 76/78, 1325 SX Almere, telefoon 036-5373498.
Het Timeless Music Orkest repeteert van 19.30 tot 20.45 uur en het Show en Music Orkest repeteert van 21.00 tot 22.45 uur. Tussen de beide repetities in is er een kwartier pauze.

Het Timeless Music Orkest is het opleidingsorkest en bestaat uit leden die nog niet zo lang accordeon spelen. Als je bij dit orkest wilt spelen, kunnen wij ook accordeonlessen voor je verzorgen. Deze lessen worden tegen vergoeding gegeven door leden van onze vereniging. Je zult verbaasd zijn hoe snel je in het Timeless Music Orkest je eerste nummer meespeelt!
Als je nog geen accordeon hebt, dan kun je bij onze vereniging de eerste 3 maanden gratis een accordeon lenen. Je moet dan wel lid worden van de vereniging. De contributie bedraagt momenteel € 12,00 per maand. Na die 3 maanden kun je zelf een accordeon aanschaffen of de geleende accordeon voor een bepaalde tijd huren. Hiervoor vragen wij slechts een geringe vergoeding van €12,- per maand. Als je al kunt spelen en heb je een accordeon dan wordt je tijdelijk in overleg met de dirigenten in een van beide orkesten geplaatst. Je betaalt dan de 1e maand geen contributie. Daarna besluit je of je lid wilt worden van de vereniging.
Heb je nog steeds belangstelling? Vul dan het aanmeldingsformulier in dat je kunt vinden bij [LID WORDEN] onder [CONTACT].
Wie weet tot ziens bij “Vivace”!

Onderstaand filmpje toont een repetitieavond van het Timeless Music Orkest (TMO).

Het volgend filmpje toont de repetitievorderingen van het Timeless Music Orkest (TMO) t.o.v. bovenstaand filmpje na 4 maanden repeteren.

Het volgend filmpje toont een repetitieavond van het Show en Music Orkest (SMO).

Privacy Policy A.A.V. “VIVACE”

%d bloggers liken dit: